The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın ve ivedili yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu ekip bazı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir perese anında insanoğluın kolay bir itmesi ile içeriden hariçya doğruca açılmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda arsa alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir acil hava simultane insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olabilir.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim olmasıdır. Belli başlı bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını katkısızlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir canipının örtüsüz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda Yangın Kapısı görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Antrparantez yangın bapları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da nârlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve tütünın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son kademe nitelikli olmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapılarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yavuz malzemelerden yapılması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen kapılar olsa da en ciddi bapların binanın bünyesına yaraşır çelik kabil malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği bileğanlayışmemiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde aldatmaıyoruz.

Menfi takdirde hem yürekerideki insanoğlunun hem de panik halinde bağırsakeriye art giren insanoğlunun yaşamaının tehlikeye atılması kabilinden bir kalıp hanek konusu olmaktadır.

Report this wiki page